Om oss


Happy Elefante - Bar, Grill & Music
- en samlingsplass for alle!

Vårt mål er å skape gode opplevelser - hos Elefante «har vi helg» hele uken.

Lokalet/totalopplevelsen:
Happy Elefante sitt hovedfokus er å tilby våre gjester en amerikanskinspirert meny og opplevelse med forskjellige hjemmelagede burgere, kjøtt- og småretter. På vår drikkemeny finner du et stort utvalg av gin, rikholdig ølmeny og klassiske drinker med elegant utførelse. Vi har også lagt vekt på god musikk, live underholdning. Vi vil servere dere et spennede og variert tilbud gjennom hele uken. Alt dette får du i et lokale som er en opplevelse i seg selv, med inspirasjon fra gamle og nye musikkhelter, film, sport og historie fra fjern og nær ...kom og opplev Elefante!
 

Mat:
Happy Elefante menyene er fulle av autentiske amerikanske retter som leverer moderne smaker, gamle favoritter og uforglemmelig mat. Mat som er tilberedt med ferske råvarer for deg av våre talentfulle kokker med de beste ingrediensene som er tilgjengelige. Mat som du kan nyte med en cocktail og mat du kan dele med vennene dine.

Drikke:
Happy Elefante har innovative cocktailer og drinker som er laget med de ferskeste og mest smakfulle ingrediensene. Deilig drinker med smak kombineres med premium-brennevin og miks drinker, laget for deg av dyktige Bartendere.

 

 

Bestill bord
Bestill bord

Vår meny

ELEFANTE

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.