Om oss

Happy Elefante - Bar, Grill & Music
- en samlingsplass for alle!

Vårt mål er å skape gode opplevelser - hos Elefante har vi «helg» hele uken.

Happy Elefante tilbyr deg som gjest en amerikanskinspirert meny med forskjellige hjemmelagde burgere, kjøtt- og småretter. På drikkemenyen finner du et stort utvalg av gin, en variert ølmeny og klassiske, elegante drinker. God musikk, TV-sendinger, shuffleboard og dart skaper god stemning gjennom hele uken. Lokalet er en opplevelse i seg selv, med inspirasjon fra gamle og nye musikkhelter, film, sport og historie fra fjern og nær - kom og opplev Elefante!
 

Menyen hos Happy Elefante er full av autentiske, amerikanske retter med moderne smaker eller gamle og uforglemmelige favoritter. Maten tilberedes med førsteklasses råvarer av talentfulle kokker, og du kan nyte den med en cocktail, dele den med venner eller bare få deg et måltid i full fart.

Happy Elefante tilbyr også innovative cocktails og drinker laget av ferske og smakfulle ingredienser. Deilige drinker med smak kombineres på en ypperlig måte med premium-brennevin og lages til deg av dyktige bartendere.

 

 

Bestill bord
Bestill bord

Ring 70 12 80 08 om dere ikke finner ledig bord i kalenderen, da vi som regel har ledige bord utenom booking systemet vårt.                  Ring oss også om du ønsker å bestille bord for flere enn 10 personer :-)

NB: Bestillingen er først bekreftet når du har mottatt en e-post/SMS med dato, sted og tid. 

Fredag og Lørdager så er det 20 års aldersgrense etter kl 22.30.

Vi holder av bordet i 30 minutter etter den bekreftede ankomst-tid, etter dette vil da bordet kunne benyttes til nye gjester.

 Grupper på over 8 personer: 
For at dere som gruppe skal få en best mulig opplevelse, ber vi om at det bestilles en felles meny fra gruppemenyen (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk eller kjøtt og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før ankomst. 

Velkommen til Happy Elefante!